Lav mad med Kollegiets beboere

På Kollegiet er der Madklub hver onsdag aften, hvor en gruppe frivillige kommer og laver mad med Kollegiets beboere. Formålet med madklubben er at skabe et inkluderende fællesskab, hvor beboerne og de frivillige mødes ‘i øjenhøjde’, og sammen laver god, ernæringsrig mad til billige penge.

Vi søger løbende ansvarsfulde, psykisk robuste og madglade frivillige, der er gode til at sætte grænser og vigtigst af alt – har lysten til at gøre en indsats for en gruppe mennesker, som befinder sig i en svær situation præget af ensomhed, misbrug og i nogle tilfælde psykiske lidelser.

De frivillige vi søger, skal være over 25 år.

Frivilligjobbet

Som frivillig vil du blive en del af en frivilliggruppe som er selvkørende, både i forhold til indkøb, madlavning og vagtplanlægning. Det er dog vigtigt, at beboerne hele tiden tænkes med, og inddrages aktivt i planlægning og afholdelse af madklubben, da vi i WeShelter arbejder ‘blandt‘ og ikke ‘for‘ hjemløse og socialt udsatte.

Som frivillig forventes det, at du deltager hver 2. uge på en vagt a ca. 3 timer.

Du vil få kendskab til en spændende målgruppe, gøre en forskel for en udsat gruppe mennesker, samt få tilbud om kurser, fyraftensmøder og løbende opkvalificering.

Er du interesseret i at blive frivillig i Madklubben, så send et par linjer om dig selv til:

Projektleder Lise Larsen på mail: frivllig@weshelter.dk

Du er også velkommen til at ringe på  tlf. 36 16 11 13